Κατηγορίες
Uncategorized

Πρωτοχρονιά στις φυλακές Κορυδαλλού

35Χ50«ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΛΑΒΟ ΚΟΣΜΟ»
Φυλακή είναι οι εργασιακές μας σχέσεις και η ανεργία. Τα σχολεία, τα ψυχιατρεία και η εκκλησία. Οι κάμερες, τα ηλεκτρονικά και μη φακελώματα. Τα μπατσικά, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και η καταστολή. Οι αλλοτριωμένες μας σχέσεις και η λεηλατημένη μας καθημερινότητα. Φυλακή είναι ο ίδιος μας ο εαυτός στο βαθμό που συντηρεί και αναπαράγει την κοινωνία όπως την ξέρουμε.

ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ Η ΦΥΛΑΚΗ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ…
Στα μπουντρούμια της δημοκρατίας βρίσκονται άντρες και γυναίκες-προϊόντα της κοινωνίας του καταναγκασμού, της ιδιοκτησίας και του ταξικού διαχωρισμού.
Στα κελιά της ελεύθερής μας κοινωνίας είναι κλεισμένοι/ες και όσοι/ες επιθύμησαν μια ζωή διαφορετική και πραγματικά ελεύθερη και προσπάθησαν να την κάνουν αληθινή καταστρέφοντας την υπάρχουσα τάξη πραγμάτων με μικρές και μεγάλες επαναστατικές πράξεις.

ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Δε μιλάμε μόνο για καταστροφή των φυλακών. Μιλάμε για καταστροφή των χιλιάδων μηχανισμών που τις θέτουν σε λειτουργία και που γεννούν ακριβώς τα προβλήματα τα οποία οι φυλακές υποτίθεται ότι καλούνται να «λύσουν». Μιλάμε για την καταστροφή της υπάρχουσας τάξης πραγμάτων και το γκρέμισμα του κράτους.

Εμείς που είμαστε φυλακισμένοι/ες μέσα στην κοινωνία, στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες με όσους/ες είναι φυλακισμένοι/ες από αυτή την κοινωνία.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΡ.ΛΑΜΠΡΑΚΗ
ΤΡΙΤΗ 31/12/2013 ώρα 23:30

Πρωτοβουλία αναρχικών Περάματος
https://anarxikoiperamatos.espivblogs.net

Κολλήθηκε σε κεντρικά σημεία του Περάματος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *